ارائه گزارشی از اقدامات واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای فاصلهگذاری اجتماعی
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر گزارشی از اقدامات واحد بهداشت محیط در راستای فاصلهگذاری اجتماعی با توجه به شرایط بحران کووید-۱۹ ارائه کرد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر گزارشی از اقدامات واحد بهداشت محیط در راستای فاصلهگذاری اجتماعی با توجه به شرایط بحران کووید-۱۹ ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، مهندس محمود کشیر، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه در تعریف فاصلهگذاری اجتماعی گفت: فاصلهگذاری اجتماعی به معنای آن است که واحد صنفی و صنعتی ارائهدهنده خدمت در راستای ارائه خدمت هم باید سلامت خود و سلامت مشتریانش را تأمین کند و هم ازنظر اقتصادی به فعالیت بپردازد. فاصلهگذاری اجتماعی زمانی موفق میشود که تمام کسانی که ذینفع هستند یعنی ارائهدهنده و گیرنده خدمت و آحاد مردم در آن مشارکت داشته باشند.
همزمان با اجرای گام دوم فاصلهگذاری اجتماعی در تمامی استانهای کشور در این شهرستان نیز با رعایت الزامات سلامت محیط و کار در واحدهای صنفی و صنعتی این طرح به مرحله اجرا درآمد.
وی در ادامه افزود: حدود ۴۶۰۳ تن از ۸٬۳۴۰ مالک، مدیر و متصدی واحدهای صنفی شهرستان با مراجعه به سایت سلامت
وزارت بهداشت به آدرس salamat.gov.ir در این سایت ثبتنام و موفق به دریافت کد رهگیری شدند و درواقع با دریافت کد رهگیری اعلام کردند که به مقررات بهداشتی پایبند بوده و با رعایت این مقررات میتوانند فعالیت واحد صنفی و صنعتی خود را با شرایط پاندمی ویروس کرونا منطبق کنند.
مهندس کشیر از عدم ثبتنام حدود ۳٬۳۰۰ کارفرما، مدیر و متصدی اصناف در سامانه سلامت خبر داد و افزود: کارشناسان بهداشت محیط تمام واحدهای صنفی که کد رهگیری دریافت کرده یا نکردهاند بهصورت حضوری یا تلفنی پیگری کردهاند که البته تا پایان خرداد ۹۹ حدود ۲۶۳ مورد اخطار بهداشتی شامل اخطار پلمب و اخطار رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی انجامشده است.
این کارشناس مسئول در پایان ضمن قدردانی از حضور تمام بازرسان بهداشت محیط و بهداشت حرفهای وزارت بهداشت با حداکثر توان خود در این اجرای این برنامه ابراز امیدواری کرد که تخلفی در این زمینه شاهد نباشیم تا منجر به تعطیلی و پلمب جایی هم نشود.
نظر دهید